Body, food and mind | Wij zijn Lady's Life

Al sinds 24 jaar zijn wij gevestigd aan de Antwerpsestraat in Bergen op zoom. Wij zijn begonnen met de TFM/ozon methode in combinatie met voedingsadvies. Deze methode afkomstig uit Zwitserland gebruiken wij nog steeds. Het is een wetenschappelijk bewezen methode, en voor iedereen haalbaar om te doen ook met klachten en een slechte conditie. Ondertussen zijn wij uitgebreid met verschillende methodes. Wij proberen kritisch te zijn op het geen we hier in huis halen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het werkt zoals het behoort te doen. met onze 24 jaar ervaring hebben wij ondertussen al duizenden vrouwen kunnen helpen naar een slanker figuur en een betere leefstijl. Of te wel de beste versie van henzelf. Het gaat er niet om dat iedereen superslank of superstrak moet zijn. Maar wat belangrijk is, is dat je jezelf goed voelt bij het gewicht wat bij jou hoort of dat nu 90 80 of 60 kilo is maakt niet uit. Wij willen ervoor zorgen dat je tevreden in de spiegel kunt kijken, jezelf niet meer hoeft te frustreren over eten en dat je je fit voelt. En je bezig kunt zijn met de leuke dingen in het leven. De sfeer is hier altijd gezellig, niks moet alles mag. Maar we zorgen wel dat jij bij je doel komt. We hopen dit nog veel jaren te mogen doen.
0
Tevreden klant
0
Afgeronde cursus
0
Totaal elementen
0
Professionele trainer

Afvallen in de infraroodtunnel

Bij de infraroodtunnel gebruiken wij de gezonde, elektromagnetische lange infraroodgolven, die ook door het zonlicht geproduceerd worden en het leven op aarde mogelijk maken. De op die manier verkregen warmte gaat direct in de cellen om deze van binnenuit te verwarmen. De warmte is zo diepgaand dat hierdoor de bloedcirculatie sterk geactiveerd wordt. Gifstoffen en vet worden met het zweet aan de oppervlakte van de huid gebracht en zo verwijderd.
1
goede doorbloeding onder de huid en de dieper liggende weefsels van buik, benen en billen
2
betere en snellere verbranding
3
snellere afvoer van afvalstoffen en overtollig water
4
vetverbranding ook na de training

Afvallen op plaatsen waar het nodig is zonder huidverslapping

Dit is waar wij ons, bij onze klanten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal, al jaren op richten. We hebben hier een speciaal programma voor om dit te realiseren. Dit programma is er vooral op gericht om de bloedcirculatie, spijsvertering en verbranding weer goed op gang te krijgen. We slingeren als het ware de motor aan, zodat uw lichaam weer op volle toeren kan draaien. Daarvoor maken we gebruik van de Vacumove in combinatie met lange infraroodstralen en zuurstofconcentrators. De Vacumove is een professioneel vacuümsysteem met geïntegreerde loopband. Door beweging in de vacuümcombinatie krijgt u direct een betere doorbloeding. Resultaat is een optimale verbranding van de buik, billen en benen en stimulans van het lymfesysteem. Dit laatste zorgt er voor dat het lichaam zich sneller kan ontdoen van afvalstoffen en overtollig water. Tijdens de dertig minuten durende training maakt u gebruik van de zuurstofconcentrators wat zorgt voor een energieboost. Na het sporten blijft de vetverbranding op gang.