01

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een methode om lokaal lichaamsvet te verwijderen door middel van bevriezing. De applicator van het cryolipolyseapparaat wordt op de probleemzone (zoals de lovehandles, buik, rug, bovenarmen, benen of dijen) geplaatst en koelt de vetcellen af tot -9 °C. De bevroren en kapotte vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. De bevroren vetcellen kunnen niet meer terugkeren. Ieder lichaam heeft namelijk een bepaald aantal vetcellen en als deze eenmaal verwijderd zijn, keren deze niet meer terug. Als iemand dikker wordt, komt dat doordat de vetcellen zich als het ware ‘volzuigen’ en uitzetten. Het is dus na cryolipolyse nog wel mogelijk om wat aan te komen (omdat niet álle vetcellen verwijderd worden), maar de lichaamszone die is behandeld, zal geen voorkeurslocatie meer zijn voor vetopslag. Cryolipolyse kan ingezet worden voor allerlei probleemzones: van de buik tot de bovenarmen en van de lovehandles tot de dijen. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
02

Last van hardnekkige vetrolletjes?

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Heeft u last van lichaamsvet dat u met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Op deze pagina vertellen we u meer over deze methode en laten we zien wat de resultaten zijn.
Image
WPPB Image Addons
03

CRYO 4 behandeling

Buikvet, love handles of zadeltassen? Met de CRYO4 behandeling is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Buikvet, love handles of zadeltassen? Met de CRYO4 behandeling is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

De voordelen van CRYO 4
- Vet definitief weg
- 4 zones tegelijk mogelijk
- Zeer groot behandeloppervlak
- Veilig en pijnloos - Geen herstelperiode
- Non-invasief