01

Figuurcorrectie zonder huidverslapping met TFM

De bewegingstherapie vindt plaats in een speciale verwarmde (37 graden) doorzichtige cabine. De bewegingen worden liggend uitgevoerd, uw rug en uw gewrichten worden op deze manier ontlast en tegelijkertijd is een groot scala aan oefeningen mogelijk, waarmee u zeer effectief aan uw lijf werkt.
02

Ozonzuurstoftherapie

Voor of na het bewegingsprogramma wordt u verwent met een ozonzuurstofbehandeling. Deze zorgt ervoor dat de elasticiteit in de huid gestimuleerd wordt en de zuurstofopname in huid en spieren vergroot wordt, waardoor cellulite (putje sinaasappelhuid) en oneffenheden in de huid verdwijnen. Al onze programma’s zijn met 2x per week wegen 1x per maand omvangsmaten meten, en voedingsadvies.
03

Afvallen in een warmtecabine

De warmte in de afslankcabine bevordert de afname van gewicht en bevordert tevens de doorbloeding, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleert op de plaatsen waar het nodig is. Door de warmte is er na het sporten weinig tot geen kans op spierpijn. Er wordt gelet op o.a. de houding, ademhaling, spieraanspanningen en op het juist uitvoeren van de bewegingen. Alleen zo kan de afname gericht, veilig en effectief plaats vinden.
04

Voordelen van sporten in een warmtecabine:

Woon jij in de omgeving van Bergen op Zoom of Roosendaal en wil je figuurcorrectie oefeningen uitvoeren in een warmtecabine? Vraag direct een proefbehandeling aan. De voordelen van de TFM-methode: - bevordering gewichtsafname - spierontwikkeling én vetverbranding - weinig tot geen kans op spierpijn - ook geschikt voor mensen met rugklachten of reuma