WIL JIJ EEN GRATIS PROEFBEHANDELING ?

AFVALLEN IN BERGEN OP ZOOM EN ROOSENDAAL

Afvallen op plaatsen waar het nodig is zonder huidverslapping

Dit is waar wij ons, bij onze klanten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal, al jaren op richten. We hebben hier een speciaal programma voor om dit te realiseren.

Dit programma is er vooral op gericht om de bloedcirculatie, spijsvertering en verbranding weer goed op gang te krijgen. We slingeren als het ware de motor aan, zodat uw lichaam weer op volle toeren kan draaien. Daarvoor maken we gebruik van de Vacumove in combinatie met lange infraroodstralen en zuurstofconcentrators.

Afvallen met behulp van de Vacumove

De Vacumove is een professioneel vacuümsysteem met geïntegreerde loopband. Door beweging in de vacuümcombinatie krijgt u direct een betere doorbloeding. Resultaat is een optimale verbranding van de buik, billen en benen en stimulans van het lymfesysteem. Dit laatste zorgt er voor dat het lichaam zich sneller kan ontdoen van afvalstoffen en overtollig water. Tijdens de dertig minuten durende training maakt u gebruik van de zuurstofconcentrators wat zorgt voor een energieboost. Na het sporten blijft de vetverbranding op gang.

Afvallen in de infraroodtunnel

Bij de infraroodtunnel gebruiken wij de gezonde, elektromagnetische lange infraroodgolven, die ook door het zonlicht geproduceerd worden en het leven op aarde mogelijk maken. De op die manier verkregen warmte gaat direct in de cellen om deze van binnenuit te verwarmen. De warmte is zo diepgaand dat hierdoor de bloedcirculatie sterk geactiveerd wordt. Gifstoffen en vet worden met het zweet aan de oppervlakte van de huid gebracht en zo verwijderd.

Voordelen:
goede doorbloeding onder de huid en de dieper liggende weefsels van buik, benen en billen
betere en snellere verbranding
snellere afvoer van afvalstoffen en overtollig water
vetverbranding ook na de training

GRATIS FIGUUR ANALYSE + GRATIS BODYWRAP KADO

AFVALLEN IS BIJ ONS MEER DAN LIJNEN ALLEEN
DAAROM HANTEREN WIJ EEN AANTAL STAPPEN DIE DE BASIS VORMEN VAN JOUW UITEINDELIJKE RESULTAAT.

ERVAAR HOE LEUK AFSLANKEN KAN ZIJN!

GELDIG T/M 25 JANUARI

VUL UW MATEN IN

Taille:
Buik:
Heupen: