WIL JIJ EEN GRATIS PROEFBEHANDELING

Huidverbetering met bodywrapping

Bodywrapping is zeer ontspannend voor lichaam en geest

Wrapping is een aangename en succesvolle methode voor het verbeteren van de huid. Uw lichaam smeren we in met kaneelcrème en wikkelen we in.

Deze combinatie stimuleert de afbraak van overtollig vet, bestrijdt cellulitis, verbetert de doorbloeding en verwijdert toxische stoffen.

De kwaliteit van uw huid verbetert hierdoor enorm. De Bodywrapping is zeer ontspannend voor lichaam en geest.

Lichaamspakking

Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen naar het lymfesysteem. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie. De lichaamspakking heeft het beste effect wanneer u 45 minuten ontspannen blijft liggen.

Deze tijd is nodig om de aromatische stoffen hun werk te laten doen. De infraroodwarmte zorgt voor een optimale doorbloeding van de huidlagen. Dit zorgt ervoor dat de de kaneelcrème optimaal door de huid wordt opgenomen.

Bodywrap in combinatie met sporten

Het nieuwe product “Weyegans” – Body Care Mask High Care® MULTITALENT – heeft een speciaal effect op de huid dankzij het drievoudige effect. Het voert tegelijkertijd peeling, ontgifting en versterking van bindweefsel uit. Het product combineert de hoogste kwaliteit actieve ingrediënten, waarvan de belangrijkste zijn: Chlorella (micro-algen) , ascorbinezuur of vitamine C, nicotinezuur of PP-vitamine.

Eigenschappen: De actieve ingrediënten stimuleren de bloedcirculatie en het metabolisme van het weefsel, waardoor er een milde gevoelstemperatuur ontstaat. Dit geeft aan dat het weefsel het zuurstofniveau verhoogt en de vetverbranding activeert. Gelijktijdig vindt ontgiften in de weefsel plaats en worden de vloeistoffen via het lymfesysteem uit het lichaam verwijderd. Het geactiveerde metabolisme kan een roodheid van de huid veroorzaken maar dat is een normale reactie. Chlorella-extract (microalgenextract) voorziet de huid van vocht en mineralen, wat leidt tot versteviging en aanscherping van zwak bindweefsel. Fijne peelingparels, op basis van ricinusolie, pellen de huid zacht en laten het gevoel luxueus zacht en soepel aanvoelen.

Dit doen wij in combinatie met sporten in de TFM cabine of in de vacuumcabine, waardoor het nog effectiever gaat werken. Resultaat  is al zichtbaar nal gebruik van 2 x

AANBIEDINGEN

1 maand afslanken

1 maand afslanken met vacuümtherapie, bodywrapping en een haalbaar voedingsadvies voor €150,-. Klik hier voor meer informatie.

Bodywrapping

Bodywrap in combinatie met sporten 10 behandelingen voor €300,-. Klik hier voor meer informatie.

Complete afslankkuur

Twee keer per week sporten in een warmtecabine, een uitgebreid voedingsadvies, een huidbehandeling en een professionele weging en meting voor maar €90,- per maand. Vul het contactformulier hier in.

GRATIS FIGUUR ANALYSE

AFVALLEN IS BIJ ONS MEER DAN LIJNEN ALLEEN DAAROM HANTEREN WIJ EEN AANTAL STAPPEN DIE DE BASIS VORMEN VAN JOUW UITEINDELIJKE RESULTAAT

VUL UW MATEN IN

Taille:
Buik:
Heupen:

AFVALLEN

FIGUURCORRECTIE

VOEDINGSADVIES