WIL JIJ EEN GRATIS PROEFBEHANDELING ?

Afvallen zonder dieet (voedingsadvies op maat)

Juiste voeding en beweging beïnvloedt het lichaam positief.

Echter een dieet biedt geen blijvende oplossing. Na het beëindigen van het dieet, vervallen de meeste mensen weer in het ‘oude’ voedingspatroon.

De kilo’s vliegen er weer aan. Als u bewust bent van wat u eet en hoe u beweegt, is het een stuk gemakkelijk afvallen en op gewicht blijven.

Persoonlijk voedingsadvies

Met alle klanten uit de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom voeren we een intakegesprek. Door deze intake krijgen we een goed overzicht van uw huidige voedingspatroon. Aan de hand van de gegevens uit het intakegesprek en voedingsanamnese stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Dit is afgestemd op uw situatie.

Naast goede voeding is ook bewegen belangrijk. Sporten heeft een positieve invloed op de stofwisseling, vermoeidheid en lusteloosheid. Door te bewegen krijgt u meer energie en soepele spieren en gewrichten. Sporten is ook belangrijk voor de geestelijke gezondheid. Het zorgt voor ontspanning en afleiding van de geest.

AANBIEDINGEN

1 maand afslanken

1 maand afslanken met vacuümtherapie, bodywrapping en een haalbaar voedingsadvies voor €150,-. Klik hier voor meer informatie.

Bodywrapping

Bodywrap in combinatie met sporten 10 behandelingen voor €300,-. Klik hier voor meer informatie.

Complete afslankkuur

Twee keer per week sporten in een warmtecabine, een uitgebreid voedingsadvies, een huidbehandeling en een professionele weging en meting voor maar €90,- per maand. Vul het contactformulier hier in.

GRATIS FIGUUR ANALYSE

AFVALLEN IS BIJ ONS MEER DAN LIJNEN ALLEEN
DAAROM HANTEREN WIJ EEN AANTAL STAPPEN DIE DE BASIS VORMEN VAN JOUW UITEINDELIJKE RESULTAAT

VUL UW MATEN IN

Taille:
Buik:
Heupen: