De perfecte wenkbrauwvorm bij jouw gezicht 

Wat is het precies, wenkbrauwstyling? In ieder geval meer dan epileren. Het is zoeken naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Hierbij werken we niet met sjablonen, omdat ieder mens uniek is. Onze brows zijn dus altijd tailor-made. 

TARIEVEN

EPILEREN & TINTING REGULAR

€15,00

Perfect in vorm en voorzien van een tintje

EYEBROW TINTING REGULAR

€10,00

De verf kleurt alleen de haartjes, niet de huid

WAXING & TINTING REGULAR

€20,00

Perfect in vorm en voorzien van een tintje

EPILEREN

€10,00

GUYS BROWS NATURAL

€10,00

Natuurlijk in shape

TEEN BROWS 13-16 YEARS

€10,00

Breed en natuurlijk

HENNA TINTING

€35,00

De verf kleurt ook de huid

WAXING & HENNA TINTING

€40,00

Zowel de haartjes als de huid worden gekleurd

WAXING

€15,00

Wenkbrauwstyling met wax

Strak met wenkbrauwverf of Brow Henna

Met wenkbrauwverf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Met henna kunnen we de huid ook voorzien van een afdruk. Onze brow henna kleurt de haartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd praktisch geen make-up nodig hebt.

Patch test vereist

Voor een henna behandeling is een patch test vereist, zodat we zeker weten dat je geen allergie hebt. Je kunt minimaal twee dagen van tevoren in de salon langskomen om deze test te doen. Mocht je er geen tijd voor hebben, dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een testje tijdens deze behandeling.

Verschillende tinten Brow Henna

De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem. Boek één van de verfbehandelingen en bespreek tijdens het voorgesprek met de specialist welke behandeling het best bij jou past.