In shape door waxen

Supermild ontharen door middel van waxen. Beide methoden verwijderen de haar met wortel en al. Met als resultaat: wekenlang een gladde huid zonder terugkomende haartjes.

TARIEVEN

BROW WAXEN

€15,00

WAXEN SLAPEN

€10,00

WAXEN LIP

€10,00

WAXING KAAKLIJN

€10,00

WAXEN KIN

€15,00

WAXING HELE GEZICHT

€50,00
Inclusief het stylen van de wenkbrauwen

Waxen

Waxen staat voor snel en supermild ontharen. Verwar het dus niet met het klassieke harsen, wat een stuk agressiever is voor de huid. Wax hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Daardoor heb je veel minder kans op huidirritatie. Wij werken met Wunderwax, een zeer milde (goud, parelmoer of pink!) filmwax speciaal. Dit wordt in een laagje op de huid aangebracht. Eenmaal afgekoeld, hardt de wax uit. Vervolgens wordt deze snel en laag over de huid verwijderd, waarmee zelfs de kleinste donshaartjes met wortel en al worden verwijderd. In de salon kun je niet alleen je wenkbrauwen laten ontharen met behulp van wax, maar ook je bovenlip en de rest van je gezicht.

Voordelen van waxen

  • Een stuk milder dan harsen
  • Verwijdert de haartjes met wortel en al, waardoor deze lang wegblijven
  • Super strakke wenkbrauwen als resultaat
  • Geschikt om het hele gezicht mee te ontharen

Een té gevoelige huid

Heb je onlangs een peeling of dermabrasie laten doen? Gebruik je Roaccutane of een andere crème met vitamine A-zuur? Dan is de huid te gevoelig voor wax. Laat je wenkbrauwen in dat geval threaden voor een net zo strak resultaat. Oftewel, ontharen met draad. Weet je nog niet of je gewaxt of gethread wilt worden? Geen probleem. Kies tijdens het boeken van een afspraak voor de optie ‘waxen of threaden’ en bespreek met de specialist wat voor jou het beste is.