WIL JIJ EEN GRATIS PROEFBEHANDELING ?

  Slidestyler

  BESTRIJDT CELLULITIS EN STIMULEERT HET LYMFESYSTEEM

  Voel je fitter na de slidestyler-behandeling

  De slidestyler bestaat uit bandages voor uw benen en heupen. Er is een aparte bandage voor uw buik. De bandages bestaan uit verschillende luchtkamers die in een golfbeweging worden opgepompt van de voeten naar de heupen en weer opnieuw.

  Door deze masserende werking worden de afvalstoffen gemakkelijk verwijderd. Iedereen, voelt zich fitter na deze behandeling, ook als u al volop aan het sporten bent en als u gezond eet. De zogenaamde zware benen voelen weer licht aan.

  Cellulitis bestrijden met de Slide Styler

  Bent u woonachtig in de omgeving van Bergen op Zoom of Roosendaal en heeft u last van een bol ‘damesbuikje’? Voor het hardnekkige bolle damesbuikje is de buikbandage ontwikkeld. Veelal is door het vele diëten of door langdurig ongezond eten de dunne darm uitgelubberd en in omvang toegenomen. Met al gevolg dat deze geen afvalstoffen meer kan wegpompen. Slidestyler buikbandage geeft uw dunne darm veel tegendruk. Zo kan deze zijn afvalstoffen weer verwijderen en dus slinken. Eindelijk weg met die hardnekkige buik!

  Lymfesysteem stimuleren

  Ook als je niet hoeft of wilt afvallen is De Slidestyler zeer gezond om eens per kwartaal uw lymfesysteem te stimuleren. Zo blijft uw lichaam schoon en uw dunne darm in de juiste proporties. Dertig minuten ontslakken met de Slidestyler is prettiger dan een ontslakkingskuur op water en sap.

  GRATIS FIGUUR ANALYSE + GRATIS BODYWRAP KADO

  AFVALLEN IS BIJ ONS MEER DAN LIJNEN ALLEEN
  DAAROM HANTEREN WIJ EEN AANTAL STAPPEN DIE DE BASIS VORMEN VAN JOUW UITEINDELIJKE RESULTAAT.

  ERVAAR HOE LEUK AFSLANKEN KAN ZIJN!

  GELDIG T/M 25 JANUARI

  VUL UW MATEN IN

   Taille:
   Buik:
   Heupen: