Deze beauty box bevat: Plasma Skin EGF crème 50 ml & Plasma Skin EGF serum 35 ml

            

Leeftijd: 40+

{

Epidermale groeifactor Crème ontworpen om de celregeneratie te stimuleren waardoor er herstel van binnenuit plaatsvindt door een diepe anti-verouderingswerking.

Bevat:
EPITENSIVE: Anti-aging stimulator. Verbetert de elasticiteit, stevigheid, hydratatie en cel-cohesie. Snelle resultaten dankzij de stimulatie van hyaluronzuursynthese, collageen en elastine (essentiële eiwitten voor de stevigheid en elasticiteit van de huid). De huid gaat weer stralen van gezondheid. De huid wordt egaler, zacht en ontspannen terwijl rimpels en droogheid van binnenuit aangepakt worden door het stimuleren van de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine.

SYNAKE: heeft een Botox-effect ontspant de expressie rimpels, een gladdere, zachtere, stralende en verjongde huid is het resultaat.

WAT DOET HET?

CHIAOLIE: kalmeert huid reacties. Verlicht roodheid en irritatie. Biedt een uitzonderlijke hydratatie Herstelt de huidbarrière.

NIACINAMIDE: Werkt egaliserend, kalmerend, verhelderend op pigmentvlekken, maakt de huid glad en zacht en gaat onzuiverheden tegen.

Bevat Aloë Vera, niacinamide, collageen en glycerine.

Het serum en de crème samen versterken elkaars werking.

Prijs beautybox: € 125,00