Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

TARIEVEN

HARSEN OKSELS

€20,00

HARSEN BIKINILIJN

€30,00

WAXEN ONDERARMEN OF BOVENARMEN

€25,00

HARSEN ONDERBENEN

€40,00

HARSEN GEHELE BENEN

€50,00

HARSEN GEHELE LICHAAM

€100,00

Welke lichaamsdelen kun je harsen?

Benen, gezicht, oksel, bikinilijn, rug, armen, bovenlip.
Harsen van het lichaam is ideaal voor vakantie. Omdat de haren drie tot zes weken weg blijven is harsen de uitkomst voor als je op vakantie gaat. Elke dag scheren is namelijk niet meer nodig.

Voordeel in vergelijking met scheren:
Met scheren zijn er harde stoppels omdat de haar in het midden wordt afgesneden en daar is de haar op zijn dikst. Bovendien moet je regelmatig scheren, anders zijn er weer stoppels zichtbaar en voelbaar.

Waar moet je aan denken vóór een harsbehandeling?

  • Het is belangrijk dat de haren bij voorkeur een halve centimeter lang zijn. De haren mogen niet te kort zijn omdat de hars er dan minder grip op heeft.
  • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodymilk of olie. Het gebruik van vetten en olien kan de werking van de hars sterk verminderen.
  • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodymilk of olie. Het gebruik van vetten en olien kan de werking van de hars sterk verminderen.

Tips voor na het harsen

  • Probeer na het harsen niet te krabbelen of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabbelen en hard wrijven kan de huid irriteren.
  • Vermijd te strakke kleding op huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen.
  • Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, pas dan regelmatig een peeling toe op de huid die is geharst, te beginnen vanaf 24-48 uur na het harsen.
  • Vermijd tot 48 uur na het harsen: zonnebaden, zonnebank, een heet bad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor.
  • Gebruik tot 24 uur na het harsen geen producten op de huid die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten, omdat dit mogelijk gevoeligheid en irritatie kan veroorzaken.