WIL JIJ EEN GRATIS PROEFBEHANDELING ?

Stress/Emotie eten en Body Mind Release

Als je eet om stress of emotionele redenen, eet je niet zozeer om je lichaam te voeden maar om een andere behoefte te bevredigen. Het probleem hiervan is dat het op lange termijn een zelf-destructieve manier van omgaan met je emoties is. In plaats van je ballast op te lossen probeer je ze weg te werken met eten.

Stress/Emotie eten kan verschillende oorzaken hebben zoals:

  • Het gevoel dat je geen controle hebt over je leven
  • Angst
  • Een hopeloos gevoel
  • Verveling
  • Je niet gewaardeerd voelen

Wil jij echt van stress/emotie eten af?

Investeer dan een beetje tijd in jezelf om jouw fundament weer op te bouwen en beperkende emoties, gevoelens en angsten effectief los te laten. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Tip 1: Accepteer jouw situatie. Het is nu eenmaal even zo. Je vecht er dan niet meer tegen of vlucht er niet meer voor. Hierdoor kom je weer in beweging en dienen oplossingen en kansen zich weer aan. Pak deze dan met beide handen aan.

Tip 2: Pak de oorzaak aan en laat beperkende emoties, gevoelens en angsten in jouw basis los.

Tip 3: Voorkom dat je terugvalt. Bouw jouw persoonlijk fundament weer op!
Dit doe je door jouw positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid en flexibiliteit welke jij wellicht verloren hebt, weer terug te halen in jouw leven.

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Denk bij deze ballast aan: verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen en angsten. Deze ballast BEPAALT direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties, of iets WEL of NIET LUKT in jouw leven, zoals controle over je eetgedrag.

De meeste ballast die wij bij ons dragen komt voort uit negatieve of traumatisch ervaren situaties of gebeurtenissen zoals een scheiding, ontslag of ruzie. De onverwerkte emoties en gevoelens die jij gekoppeld hebt aan deze situaties zetten zich ergens ‘vast’ in jouw lichaam en verkrampen lokaal jou weefsel, organen en spieren. Dit veroorzaakt direct gevoelens van stress, spanning en vermoeidheid. Wanneer jij hier niets aan doet, leiden deze verkrampingen uiteindelijk tot fysieke klachten en aandoeningen. Gevoelens als onmacht, schuld, onveiligheid, onzekerheid beperken jou tevens in wie je graag wilt zijn en wat je zou willen bereiken in jouw leven.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven? Ook deze kun jij zelf weer TERUGHALEN. Hierdoor trek jij het positieve ook weer aan

In vier tot zes weken tijd ( 2 x 5 minuten per dag) heb jij jouw fundament geschoond en opgebouwd. Het resultaat is dat jij weer krachtig en energiek in jouw leven staat en veranderingen in jouw leven met vertrouwen aanpakt. Je bent dan geen stress-eter meer.

Body Mind Release ondersteunt jou in het verminderen en oplossen van:

  • veel fysieke en psychische klachten
  • Negatief denken en piekeren
  • Angsten
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Paniekaanvallen

AANBIEDINGEN

1 maand afslanken

1 maand afslanken met vacuümtherapie, bodywrapping en een haalbaar voedingsadvies voor €150,-. Klik hier voor meer informatie.

Bodywrapping

Bodywrap in combinatie met sporten 10 behandelingen voor €300,-. Klik hier voor meer informatie.

Complete afslankkuur

Twee keer per week sporten in een warmtecabine, een uitgebreid voedingsadvies, een huidbehandeling en een professionele weging en meting voor maar €90,- per maand. Vul het contactformulier hier in.

GRATIS FIGUUR ANALYSE

AFVALLEN IS BIJ ONS MEER DAN LIJNEN ALLEEN
DAAROM HANTEREN WIJ EEN AANTAL STAPPEN DIE DE BASIS VORMEN VAN JOUW UITEINDELIJKE RESULTAAT

VUL UW MATEN IN

Taille:
Buik:
Heupen: