WIL JIJ EEN GRATIS PROEFBEHANDELING ?

Clean 9 Detox Programma

Kan je er beter uitzien En je beter voelen in slechts 9 dagen?

Clean 9: Afvallen op basis van Aloë Vera

Ja, dat kan! Het Clean 9 Detox programma op basis van 100% natuurlijke Aloë Vera helpt je een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Deze Clean 9 is voor man & vrouw, jong & oud. Kortom voor iedereen!

Deze efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing”geeft je de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om je lichaam te transformeren! Ben je woonachtig in de omgeving van Bergen op Zoom of Roosendaal? En wil je snel afvallen op een natuurlijke manier? Maak direct een afspraak met ons.

Wat kan je verwachten na een Clean 9 Detox Programma?

Je zal er niet alleen beter uitzien, maar je ook beter voelen. Je lichaam begint een gezond evenwicht te ontwikkelen en de aloë Vera kan zorgen voor een maximale opname van voedingstoffen uit je voeding. Je zal je lichter en energieker voelen, zeker als je merkt dat je je hongergevoel kan beheersen en je lichaam zienderogen verandert.

Detox programma

AANBIEDINGEN

1 maand afslanken

1 maand afslanken met vacuümtherapie, bodywrapping en een haalbaar voedingsadvies voor €150,-. Klik hier voor meer informatie.

Bodywrapping

Bodywrap in combinatie met sporten 10 behandelingen voor €300,-. Klik hier voor meer informatie.

Complete afslankkuur

Twee keer per week sporten in een warmtecabine, een uitgebreid voedingsadvies, een huidbehandeling en een professionele weging en meting voor maar €90,- per maand. Vul het contactformulier hier in.

GRATIS FIGUUR ANALYSE

AFVALLEN IS BIJ ONS MEER DAN LIJNEN ALLEEN
DAAROM HANTEREN WIJ EEN AANTAL STAPPEN DIE DE BASIS VORMEN VAN JOUW UITEINDELIJKE RESULTAAT

VUL UW MATEN IN

Taille:
Buik:
Heupen: